bastonets de tomata i parmesà
necessitarem:
pasta fullada
olives negres sense pinyol
tomàquet deshidratat
el rovell d'1 ou
escalfarem el forn a 200º i cobrirem la safata del forn amb paper sulfuritzant.
estenem la massa i la partim per la meitat
en un costat hi posem les olives i el tomàquet ( tot esmicolat i ben estés)
tapem amb l'altra part de la massa (com un llibretancat)
tallarem amb el talla-pizzes tires de 1.5cm d'ample.
agafem cada tira pels extrems i encaragolem ..formant trenes.
posem les trenes de pa al forn uns 10-12 minuts.
***recepta feta per la DOLORSS http://blogdecuina.blogspot.com.es/
al taller de cuina nadalenca dut a terme a Àger
pasta fullada
olives negres sense pinyol
tomàquet deshidratat
el rovell d'1 ou
escalfarem el forn a 200º i cobrirem la safata del forn amb paper sulfuritzant.
estenem la massa i la partim per la meitat
en un costat hi posem les olives i el tomàquet ( tot esmicolat i ben estés)
tapem amb l'altra part de la massa (com un llibretancat)
tallarem amb el talla-pizzes tires de 1.5cm d'ample.
agafem cada tira pels extrems i encaragolem ..formant trenes.
posem les trenes de pa al forn uns 10-12 minuts.
***recepta feta per la DOLORSS http://blogdecuina.blogspot.com.es/
al taller de cuina nadalenca dut a terme a Àger
Comentaris