broquetes de llagostins i pinya
necessitem:
4 llagostins crus i pelats
1 rodanxa de pinya natural
1/2 llimona
salsa de soja ( si no en tenim podem posar-hi sal)
pebre, romani i oli d'oliva
mans a la massa:
daurarem la pinya i els llagostins salpebrats, a la paella amb una mica d'oli.
farem una vinagreta amb ; salsa de soja + romaní + suc de llimona +oli.
enfilarem a cada broqueta un llagostí i un dau de pinya.
abans de servir, ruixarem les broquetes amb la vinagreta.
servir tebi.
**aquesta recepta la va cuinar la DOLORSS http://blogdecuina.blogspot.com.es/
al taller de cuina nadalenc impartit a Àger el 28/11/14.
4 llagostins crus i pelats
1 rodanxa de pinya natural
1/2 llimona
salsa de soja ( si no en tenim podem posar-hi sal)
pebre, romani i oli d'oliva
mans a la massa:
daurarem la pinya i els llagostins salpebrats, a la paella amb una mica d'oli.
farem una vinagreta amb ; salsa de soja + romaní + suc de llimona +oli.
enfilarem a cada broqueta un llagostí i un dau de pinya.
abans de servir, ruixarem les broquetes amb la vinagreta.
servir tebi.
**aquesta recepta la va cuinar la DOLORSS http://blogdecuina.blogspot.com.es/
al taller de cuina nadalenc impartit a Àger el 28/11/14.
Comentaris